CepKing Portal Son Konular:
Değerli ziyaretçiler davetiye kodunuz yok ise linkteki konuya tıklayarak üyelik alabilirsiniz tıklayınız.

Gönderen Konu: Yepyeni bir sınıf!  (Okunma sayısı 417 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• Çavuş
  • *
  • Konu Sayısı: 0
    • Profili Görüntüle
Yepyeni bir sınıf!
« Yanıtla #5 : 09 Eylül 2011, 17:48:10 »

çıkış tarihini bir türlü bulamadım gsm arena da eylül yazıyor ama samsung ta herhangi bir şey göremedim. bilen var mı acaba

Konuyu Paylaş:
  digg  slashdot  delicious  technorati  facebook  twitter  google  google

• Editör
  • *
  • Konu Sayısı: 43
  • 20 Mesajı Toplam
    23 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
Yepyeni bir sınıf!
« Yanıtla #6 : 10 Eylül 2011, 14:27:50 »
Bence bu cihaz daha çok gazetecilere yönelik olmuş çünkü kalemi var Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap ben gözüm nexus primeda (nexus 3 de olabilir tabi) nasipse çok güzel Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap/Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
GT-I9000 Galaxy S Android 4.0.4
[/tam

falcon_knife34 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: desx (10 Eylül 2011, 22:12:07)
Seo4Smf Tagleri: yepyeni sınıf 

GoogleTagged - Etiketler

Yepyeni bir sınıf! Konusuna Ait Benzer Konular

Motorola'dan yepyeni tablet geliyor!
[youtube=325,350]quI2I8wLPdc[/youtube] [/img]Motorola, CES 2011 için yepyeni bir tablet hazırladı. Bu tablet Google'ın mobil i... Devamı...

Gösterim: 336 - Yanıt: 0 - Başlatan:desx
android market yepyeni uygulamalar sorunu
merhaba son bir haftadır market deki yepyeni uygulamalar bölümüne girip aşağı doğru bakmak istediğinde (işlem com.android.vendin... Devamı...

Gösterim: 2506 - Yanıt: 2 - Başlatan:jrbuji00
Basit Marketten Kurtulun..! Yepyeni Bir Android Market!
 - APK uzantılı dosyayı telefonunuza kopyalayın- Ayarlar'a girin, Uygulamalar ve ardından Uygulamaları Yönet - Tüm uygulamalar s... Devamı...

Gösterim: 1070 - Yanıt: 7 - Başlatan:pHuLsAdiNuRa