CepKing Portal Son Konular:
Değerli ziyaretçiler davetiye kodunuz yok ise linkteki konuya tıklayarak üyelik alabilirsiniz tıklayınız.

Gönderen Konu: Yeni forum düzeni  (Okunma sayısı 710 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• Kurucu Admin
  • *
  • Konu Sayısı: 112
  • Beğen butonlarına tıklamaktan çekinmeyin.
  • 21 Mesajı Toplam
    27 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
  • Telefon Modeli: I8910 HD
Yeni forum düzeni
« Yanıtla #5 : 15 Nisan 2011, 23:32:29 »

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Resimdeki işaretli kısım olan bölüm. Aslında şimdi bakınca hay Allah nasıl görmedim diyorum ama foruma ilk girdiğimde görememiştim. En son portaldaki bir konuyu açarak oradan gitmeyi düşünüyordum ki son anda gördüm. Ama dediğim gibi şimdi çok rahat görünüyor gözüme. Belki de alışınca problem olmuyor. Bana olduğu gibi, belki foruma ilk girenler için sıkıntı olabilir.

Anladım şimdi menüye eklicem anasayfa ve portalı, dediğiniz gibi herkes görmeyebilir. Alan kısıtlı o yüzden açılır menü şeklinde ayarlamayı düşünüyorum.
Teşekkürler bilgilendirme için.

Konuyu Paylaş:
  digg  slashdot  delicious  technorati  facebook  twitter  google  google
Telefonun hoparlör sınırlarını zorlayan bir müzik : )  Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

• !!! Albay !!!
  • *
  • Konu Sayısı: 23
  • 44 Mesajı Toplam
    52 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
  • Tablet: Ipad 32GB Wifi+3G
  • Telefon Modeli: Samsung Galaxy S I9000
Yeni forum düzeni
« Yanıtla #6 : 15 Nisan 2011, 23:46:52 »
Son mesaj olayı tamamdır. Diye yazacaktım ama maalesef sanırım olmuyor. Bu dediğiniz ok işareti son mesaja götürüyor. Benim dediğim okunmamış ilk mesajdı.
Şöyle bir örnek vereyim. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap konusunda en son saat 14:09:51'teki abaksu arkadaşın mesajını okumuştum. Daha sonra forumdan çıktım. Şimdi foruma yeniden girdiğimde yeni mesaj olan bölümlere baktığımda yazılım bölümünde yeni mesajlar olduğunu gördüm. Bölüme girip, aynı konudaki  saat 14:21:50'de yazılan fatcem arkadaşın mesajından itibaren görmem gerekiyorken bu ok işaretine bastığımda en son mesaja gidiyor. Halbuki bu mesajın üstünde olan ve hatta bir önceki sayfada olan birçok mesajı okumamıştım. Yani kısaca bir önceki forum düzenindeki gibi yeni mesajlar olan konuların yanında yazan yeni simgesine tıkladığımda ilk okunmamış mesaja gittiğim gibi, nasıl giderim?

Mesaj Birleştirildi:15 Nisan 2011, 23:51:42
Mesela herhangi bnir konuyu okuduktan sonra alttaki önceki-sonraki linklerinden önceki linkine basınca direk olarak okunmamış ilk mesaja gidiyor. Zaten şu an işimi bu şekilde görüyorum. Okuduğum son konuyu açıp önceki linkine tıklayarak yani.
« Son Düzenleme: 15 Nisan 2011, 23:51:42 Gönderen: chatin_62 »

GT-I9000 Galaxy S 8GB Android 4.0.4  Rom: CyanogenMod 9-20120408  Modem: I9000XXJVK  Build No: IMM76D
Apple iPad 32GB Wifi+3G /IOS 4.3.1 (8G4) Jailbreak/Modem Firmware: 07.11.01
SE Xperia X1i: WinMo 6.5 / Android 2.3.3 Gingerbread CM7

• Kurucu Admin
  • *
  • 21 Mesajı Toplam
    27 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
Yeni forum düzeni
« Yanıtla #7 : 16 Nisan 2011, 00:11:34 »
Şuan oldu sanırım bahsettiğiniz ? kontrol edin.

Telefonun hoparlör sınırlarını zorlayan bir müzik : )  Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

• !!! Albay !!!
  • *
  • Konu Sayısı: 23
  • 44 Mesajı Toplam
    52 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
  • Tablet: Ipad 32GB Wifi+3G
  • Telefon Modeli: Samsung Galaxy S I9000
Yeni forum düzeni
« Yanıtla #8 : 16 Nisan 2011, 09:05:29 »
Şuan oldu sanırım bahsettiğiniz ? kontrol edin.
Çok teşekkürler. Şimdi tamamdır. Diğer arkadaşları bilemem ama bu özellik benim çok işime yarıyor. Çünkü ben ilgilendiğim yada ilgilenmediğim tüm konuları ve tüm mesajları okuyorum. Bu özellik bana çok büyük zaman tasarrufu sağlıyor.

GT-I9000 Galaxy S 8GB Android 4.0.4  Rom: CyanogenMod 9-20120408  Modem: I9000XXJVK  Build No: IMM76D
Apple iPad 32GB Wifi+3G /IOS 4.3.1 (8G4) Jailbreak/Modem Firmware: 07.11.01
SE Xperia X1i: WinMo 6.5 / Android 2.3.3 Gingerbread CM7

• Kurucu Admin
  • *
  • 21 Mesajı Toplam
    27 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
Yeni forum düzeni
« Yanıtla #9 : 16 Nisan 2011, 13:56:33 »
Rica ederim : )

Seo4Smf Tagleri:

GoogleTagged - Etiketler

Yeni forum düzeni Konusuna Ait Benzer Konular

I9000XXJPU Yeni bir ROM 2.2.1
samfirmware.com da yeni bir rom yayınlanmış. Sürüm 2.2.1 , destekleyen diller arsında Türkçe de var.   Resimlerin Görüntülenmesi... Devamı...

Gösterim: 16260 - Yanıt: 192 - Başlatan:aktif99
Yeni ROM ZSJPJ
 I9000ZSJPJ [Rom][2.2.1][Official]Samsung I9000 Firmware: I9000ZSJPJAndroid 2.2.1 (Build date 12 March 2011!)Bu rom Asya romları... Devamı...

Gösterim: 848 - Yanıt: 3 - Başlatan:kaya1545
Merhaba forum
selamlar mobil platform takipcileri.Foruma yeni uye oldum, ileri seviye apple mobil cihazi kullanicisi oldugumu belirteyim.Gordu... Devamı...

Gösterim: 131 - Yanıt: 0 - Başlatan:harbinur