CepKing Portal Son Konular:
Değerli ziyaretçiler davetiye kodunuz yok ise linkteki konuya tıklayarak üyelik alabilirsiniz tıklayınız.

Gönderen Konu: Yeni forum düzeni  (Okunma sayısı 710 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• Yüz Başı
  • *
  • Konu Sayısı: 44
  • 18 Mesajı Toplam
    23 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
  • Telefon Modeli: SGS
Yeni forum düzeni
« Yanıtla #10 : 11 Ağustos 2011, 13:27:46 »

konulara verilen cevapların mesaj numaraları gözükse 4. mesaja bakın, 9. mesaja bakın gibi yönlendirme yapmak kolaylaşacaktır diye düşünüyorum.

bir de site dışı linkler konusunda bazı sitelere ve özellikle de xda'ya torpil geçilmesini öneriyorum, çünkü hem bir bilgi paylaşırken kaynağı belirtmek ingilizce bilen arkadaşlar için çok faydalı oluyor hem de zaten mobil software development'ın kalbi orası.. bu adamları tanımıyorum demek çok mantıklı gelmiyor. yerli forum sitelerine karşı bu tür bir koruma mantıklı tabi ama konusunda öncü olan xda, darkyforum, galnet, miui.us ve cm7'nin en azından official siteleri ve forumlarına direkt link verilebilmesi bence sağlanmalı. Biliyorum halihazırda, boşluklar koyup link yine paylaşılıyor ama böyle olmamalı. Bu forumlar ve bu insanlar olmasaydı biz telefonlarımızı bu şekilde kullanabiliyor olamazdık.

Konuyu Paylaş:
  digg  slashdot  delicious  technorati  facebook  twitter  google  google
gamerzrom

• Kurucu Admin
  • *
  • Konu Sayısı: 112
  • Beğen butonlarına tıklamaktan çekinmeyin.
  • 21 Mesajı Toplam
    27 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
  • Telefon Modeli: I8910 HD
Yeni forum düzeni
« Yanıtla #11 : 11 Ağustos 2011, 14:36:48 »
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
konulara verilen cevapların mesaj numaraları gözükse 4. mesaja bakın, 9. mesaja bakın gibi yönlendirme yapmak kolaylaşacaktır diye düşünüyorum.

bir de site dışı linkler konusunda bazı sitelere ve özellikle de xda'ya torpil geçilmesini öneriyorum, çünkü hem bir bilgi paylaşırken kaynağı belirtmek ingilizce bilen arkadaşlar için çok faydalı oluyor hem de zaten mobil software development'ın kalbi orası.. bu adamları tanımıyorum demek çok mantıklı gelmiyor. yerli forum sitelerine karşı bu tür bir koruma mantıklı tabi ama konusunda öncü olan xda, darkyforum, galnet, miui.us ve cm7'nin en azından official siteleri ve forumlarına direkt link verilebilmesi bence sağlanmalı. Biliyorum halihazırda, boşluklar koyup link yine paylaşılıyor ama böyle olmamalı. Bu forumlar ve bu insanlar olmasaydı biz telefonlarımızı bu şekilde kullanabiliyor olamazdık.

Mesaj numarası için çalışma yapıcam mantıklı.

Diğer link olayına gelince forum dışına aşırı link verilmesi google üzerinde sitemizin önemini düşürüyor dolasıyla konuların google da çıkması ve önde çıkmasını etkiliyor boşluk bırakmadan link yazabılırsınız cevap kısmındaki # butonuna tıklayın ve linki içine direkt yapıştırın sorun olmaz.

Telefonun hoparlör sınırlarını zorlayan bir müzik : )  Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

• Kurucu Admin
  • *
  • Konu Sayısı: 112
  • Beğen butonlarına tıklamaktan çekinmeyin.
  • 21 Mesajı Toplam
    27 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
  • Telefon Modeli: I8910 HD
Yeni forum düzeni
« Yanıtla #12 : 11 Ağustos 2011, 18:52:29 »
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Yukarıdaki link aradığınız özelliği göstermektedir.

İyi paylaşımlar

Telefonun hoparlör sınırlarını zorlayan bir müzik : )  Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Seo4Smf Tagleri:

GoogleTagged - Etiketler

Yeni forum düzeni Konusuna Ait Benzer Konular

I9000XXJPU Yeni bir ROM 2.2.1
samfirmware.com da yeni bir rom yayınlanmış. Sürüm 2.2.1 , destekleyen diller arsında Türkçe de var.   Resimlerin Görüntülenmesi... Devamı...

Gösterim: 16260 - Yanıt: 192 - Başlatan:aktif99
Yeni ROM ZSJPJ
 I9000ZSJPJ [Rom][2.2.1][Official]Samsung I9000 Firmware: I9000ZSJPJAndroid 2.2.1 (Build date 12 March 2011!)Bu rom Asya romları... Devamı...

Gösterim: 848 - Yanıt: 3 - Başlatan:kaya1545
Merhaba forum
selamlar mobil platform takipcileri.Foruma yeni uye oldum, ileri seviye apple mobil cihazi kullanicisi oldugumu belirteyim.Gordu... Devamı...

Gösterim: 131 - Yanıt: 0 - Başlatan:harbinur