CepKing Portal Son Konular:
Değerli ziyaretçiler davetiye kodunuz yok ise linkteki konuya tıklayarak üyelik alabilirsiniz tıklayınız.

Gönderen Konu: wave 3 ün uygulamalarını test apps yöntemiyle wave 1 ve 2 ye yükleme yetişin!!!  (Okunma sayısı 1172 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• Yeni Üye
  • *
  • Konu Sayısı: 0
    • Profili Görüntüle

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Servis yeniden aktif. Açılmaz ise QR Code ile okutup Samsung Test Apps'i yeniden yükleyin. Uygulamalar yüklenmiyorsa sorun telefonda değil servistedir.

wave 3 oyunlarını  bada 2.0 yüklü wave 1 ve 2 ye yükleme 
(ücretli uygulamalar ve dahası) 
bu yolla asphalt 6 , badavizyon, angry birds ve birkaç program daha yükledim yetişin kapanmadan !!!1

Yapılması Gereken Islemler

- Ekteki QR kodunu samsung apps'ten Quick QR Reader adlı programı yükleyerek kamera ile okutunuz.
- Okutunca direkt olarak samsung apps'ten bir uygulama sayfasına gidecektir. Çıkan programı yüklüyoruz. (HQTEST ile başlaması gerek.)
- Daha sonra menü ekranına yeni bir Apps ikonu gelecektir. Artık ona girip new sekmesinden samsung apps ta varolmayan istedigimiz uygulamaları yükleyebiliriz.

Simdilik gorunen onemli uygulamalar:
- Asphalt 6, asphalt 5, nfs shift, angry birds, badavizyon  gibi  bir sürü program var.....

NOT: Resmi okutunca Polish dili ile ilgili bir uygulamayla karşılaşanların CSC değisikliği yapmaları gerekiyor.
*#5239870*# - Preconfig - *#27236*# ve KOR seçmeliler. (Tüm ayarlar sıfırlanır, bilginize..)

Kaynak : Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Güle güle kullanın..

Yalnızca Bada 2 icin gecerlidir.

HQTEST barkotla apps yükledim ekranda ikon geldi yanlız açtıgımda  andromeda coordinate, WARP CODE bölümü geliyor. buraya ne yazmam gerekiyor

Konuyu Paylaş:
  digg  slashdot  delicious  technorati  facebook  twitter  google  google

• Moderatör
  • *
  • Konu Sayısı: 11
  • 14 Mesajı Toplam
    22 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
test apps yöntemi bitmiş.. çalışmıyor yani   Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
zaten gerekte kalmadı uygulamaların kilitleri kalkmış bizim wave lere rahatlıkla yükleniyor...

GoogleTagged - Etiketler

wave 3 ün uygulamalarını test apps yöntemiyle wave 1 ve 2 ye yükleme yetişin!!! Konusuna Ait Benzer Konular

wave apps ve youtube sorunu
merhaba arkadaşlar öncelikle apps sorunum cok gıcık edici derecede hiç bir uygulamayı indiremiyorum yarıya kadar indirdikten son... Devamı...

Gösterim: 1878 - Yanıt: 0 - Başlatan:ilyasucan
Wave ve Wave II XPKJ1 bada 2.0!
bada 2.0'ın merakla ve sabırlar taşarak beklendiği şu günlerde samfirmware.com bize bir güzellik yaparak en güncel betayı düzenl... Devamı...

Gösterim: 4469 - Yanıt: 40 - Başlatan:desx
wave 3 uygulamalarının wave 1 ve 2 ye kurulumu ( 0 risk )
Başlamadan önce söyleyeyim ben burda paylaşırken denemeye başladım Diğer forumlarda bu yöntemle millet 4-5 sayfa uygulama yüklem... Devamı...

Gösterim: 688 - Yanıt: 4 - Başlatan:devindeger