############################################
aydink_1903 Bu konunun anlatımını yapmış teşekkürler.
Bende yazıdan ziyade video olarak kaymak istedim daha çabuk anlaşılması için..############################################
Program:
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş YapVideo Adresi:
Üye Ol ya da
Giriş YapOyun ve Uygulama Listesi:
Üye Ol ya da
Giriş YapPicsel Smart Office Eklendi.(hangi oyunun neyin yerine kurulacağı listede yazıyor)
Bu video'daki gibi NFS Shift ve diğer oyunları kurabilirsiniz.
Telefon menüsünde oyunun simgesi ve ismi çıkar. Örnek olarak:
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap "Shrek Karting" Yüklemek için önce "BreakMe Pro"'u indirdim üzerine uyguladım.
"NFS Shift" Yüklemek için önce "ARdefender"'u indirdim üzerine uyguladım.
"Mini Sports" Yüklemek için önce "bobbiebrown"'u indirdim üzerine uyguladım.
"Darts" Yüklemek için önce "Bash a Mole"'u indirdim üzerine uyguladım.
"Battle Forgging" Yüklemek için önce "Tennis News"'u indirdim üzerine uyguladım.
Örnek olarak: ShrekKart YüklenmesiVideoyu izleyerek tam anlamıyla öğrenebilirsiniz...YouTube - Wave Spoofer ile Oyun Yüklemek
Video Adresi:
Üye Ol ya da
Giriş YapÖNEMLİ NOT:
UNUTMAYIN UYGULAMALARI VE OYUNLARI TELEFON HAFIZASINA YUKLEYIN TELEFON AYARLARINDAN KAYNAGI HAFIZA KARTI OLARAK ISARETLEYIN.. KIESTE YUKLEDIGINIZ UYGULAMALAR VE OYUNLAR HAFIZA KARTINA YUKLENSIN VE ISMLEMLERI YAPTIKTAN SONRA TELEFONUN DILINI ONCE INGILIZCE DAHA SONRA TEKRAR TURKCE YAPIN..NOT 2:
Uygulamayı kurdugunuzda ismi telefonda farklı görünüyorsa spoofer ile atacağınız uygulamanın info klasörü içinde application.xml dosyasını not defteri aracılığıyla açın içersinde bulunan
<English>UYGULAMA İSMİ</English>
<eng-GB>UYGULAMA İSMİ</eng-GB>
Uygulama ismi yazan yeri değiştirin..
Veya spoofer advanced options costom name doldurunuz fakat bu bazen işe yaramıyor.