CepKing Portal Son Konular:
Değerli ziyaretçiler davetiye kodunuz yok ise linkteki konuya tıklayarak üyelik alabilirsiniz tıklayınız.

Gönderen Konu: Steve Jobs istifa etti!  (Okunma sayısı 158 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• Moderatör
  • *
  • Konu Sayısı: 338
  • 113 Mesajı Toplam
    146 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
Steve Jobs istifa etti!
« : 25 Ağustos 2011, 18:48:05 »

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapNew York Times ve Reuters'in son dakika olarak verdiği habere göre Steve Jobs, Apple'daki CEO'luk görevinden ayrıldı. Bir süredir ağır sağlık sorunlarıyla boğuşsa da, hiç kimse Jobs'un şu anda bu kararı alacağını beklemiyordu.

Steve Jobs'un ayrılık e-postası şu şekilde;

"Apple yönetim kurulu ve tüm Apple camiasına,

Her zaman, bir gün gelir de görevimi yapamaz ve beklentileri karşılayamaz duruma gelirsem, bundan ilk sizin haberiniz olacağını söyledim. Ne yazık ki o gün geldi.

Apple'da sürdürdüğüm CEO'luk görevimden ayrılıyorum. Eğer yönetim kurulumuz uygun görürse, Apple'ın bir çalışanı olmaya devam etmeyi düşünüyorum.

Uzun zamandır benim görevlerimi üstlenen Tim Cook, Apple'ın yeni CEO'su olmuştur. İnanıyorum ki Apple için daha parlak ve daha yenilikçi günler bizleri bekliyor. Bu parlak günlerde Apple'ın bir çalışanı olmaktan mutluluk duyacağım.

En iyi arkadaşlarımı Apple'daki hayatımda edindim ve hepsine, birlikte çalışma zevkini bana verdikleri için teşekkür ederim...

Steve"

Konuyu Beğendiyseniz Lütfen +1 Butonuna Tıklayınız !
Konuyu Paylaş:
  digg  slashdot  delicious  technorati  facebook  twitter  google  google
Samsung S8500 Wave - bada 2.0 XXKK7

Lütfen forumdaki konuları +1'leyelim.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

• Editör
  • *
  • Konu Sayısı: 43
  • 20 Mesajı Toplam
    23 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
Steve Jobs istifa etti!
« Yanıtla #1 : 10 Eylül 2011, 14:43:54 »
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
steve jobsın gazetelerde çıkanlara göre son hali buymuş şahsen apple ı ne kadar sevmesemde steve jobs çok şey yaptı teknoloji adına çok sayıda devrim yaptı. Şifasını dilemekten başka yapabiliceğimiz bir şey yok  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap/Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
GT-I9000 Galaxy S Android 4.0.4
[/tam

• Moderatör
  • *
  • Konu Sayısı: 338
  • 113 Mesajı Toplam
    146 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
Steve Jobs istifa etti!
« Yanıtla #2 : 10 Eylül 2011, 20:03:56 »
Üzücü gerçekten, Allah şifa versin.

Samsung S8500 Wave - bada 2.0 XXKK7

Lütfen forumdaki konuları +1'leyelim.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

desx 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: falcon_knife34 (10 Eylül 2011, 21:08:05)
Seo4Smf Tagleri: steve jobs istifa etti 

Steve Jobs istifa etti! Konusuna Ait Benzer Konular

Nokia itiraf etti!
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapNokia'nın, yeni gözdesi N8 hakkında çok önemli bir itirafı ... Devamı...

Gösterim: 431 - Yanıt: 1 - Başlatan:desx
Steve Ballmer açık konuştu!
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapMicrosoft'un başarısız olduğu konularda genellikle konuşmaya... Devamı...

Gösterim: 137 - Yanıt: 0 - Başlatan:desx
Steve Jobs veda etti!
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapApple'ın kurucusu, teknoloji dünyasının çok sevilen ancak ço... Devamı...

Gösterim: 195 - Yanıt: 3 - Başlatan:desx