CepKing Portal Son Konular:
Değerli ziyaretçiler davetiye kodunuz yok ise linkteki konuya tıklayarak üyelik alabilirsiniz tıklayınız.

Anket

Neden Samsung?

Fiyat performans değeri.
Tasarım.
Yazılım.
Donanım.
Samsung'u seviyorum Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Gönderen Konu: Neden Samsung?  (Okunma sayısı 1156 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• Yönetici
  • *
  • Konu Sayısı: 338
  • 113 Mesajı Toplam
    146 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
Neden Samsung?
« : 03 Nisan 2011, 10:59:23 »

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Bildiğiniz gibi forumumuzda Samsung Wave ve Samsung Galaxy S cihazları hakkında en detaylı bilgiler bulunmakta. Bizler de Samsung marka cihazlara sahip olduğumuz için buradayız. Peki bunun sebebi nedir? Neden Samsung marka cihaz almaya karar verdiniz? Kısaca nedenlerini yazabilirsiniz.
« Son Düzenleme: 03 Nisan 2011, 15:36:21 Gönderen: desx »

Konuyu Beğendiyseniz Lütfen +1 Butonuna Tıklayınız !
Konuyu Paylaş:
  digg  slashdot  delicious  technorati  facebook  twitter  google  google
Samsung S8500 Wave - bada 2.0 XXKK7

Lütfen forumdaki konuları +1'leyelim.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

• Yönetici
  • *
  • Konu Sayısı: 20
  • 24 Mesajı Toplam
    33 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
Neden Samsung?
« Yanıtla #1 : 03 Nisan 2011, 11:54:44 »
Samsung piyasadaki en güçlü donanımları rakiplerine göre en uygun fiyata sağlayan bir üretici, hemen hemen tüm komponentleri kendi ürettiği için rakiplerine göre önemli bir avantajada sahip.

Bir çok telefon üreticisi Samsung donanımları kullanarak telefon üretmekte hali hazırda.

Kişiden kişiye göre değişir ama Hardware Software den önemlidir benim açımdan, dünyanın en stabil ve hızlı software ini kullanın hardware yetersizse yapabilecek birşey yoktur. Bakınız orta ve alt segment Android cihazlar, iphone 2G, 3G, 3GS. Tabii bunu tersi de kısmen geçerlidir.

Kolay Gelsin

Samsung I9100 Galaxy SII

• Kurucu Admin
  • *
  • Konu Sayısı: 112
  • Beğen butonlarına tıklamaktan çekinmeyin.
  • 21 Mesajı Toplam
    27 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
  • Telefon Modeli: I8910 HD
Neden Samsung?
« Yanıtla #2 : 03 Nisan 2011, 12:24:22 »
Aydın abi olayı gayet güzel açıklamış üstüne söz mü söylenir : )

Telefonun hoparlör sınırlarını zorlayan bir müzik : )  Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

• Yeni Üye
  • *
  • Konu Sayısı: 1
    • Profili Görüntüle
Neden Samsung?
« Yanıtla #3 : 03 Nisan 2011, 12:35:01 »
Aydın beyin söylemiş olduklarının haricinde, görsel olarakta başarı tasarımlar sergiliyor bence Samsung. Aydın beyin söylemiş olduğu kriterleri sanırım sadece anlayanlar göz önünde bulunduruyor. Ama benim gibi fazla anlamayanların genel kriteri görsellik bence.

• !!! Albay !!!
  • *
  • Konu Sayısı: 23
  • 44 Mesajı Toplam
    52 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
  • Tablet: Ipad 32GB Wifi+3G
  • Telefon Modeli: Samsung Galaxy S I9000
Neden Samsung?
« Yanıtla #4 : 03 Nisan 2011, 13:15:10 »
Benim 1. önceliğim donanım oldu. Fiyatlarının ucuz olduğunu düşünmüyorum ama fiyat/performans oranı farklı birşey olduğu için diğer cihazları da bilmem gerekir. Araştırma yapmamıştım. Belki şu anlatacağım da Fiyat/performansa girebilir.
Xperia X1 kullanıcısı olarak aylarca Xperia X10'un hayallerini kuruyordum. Temmuz sonlarında, hepsiburada sitesi, öntalep toplamaya başlayıp ta sanırım 18 ağustosta stoklara gireceğini ilan ettiğinde satın almak için siteye girdim. İşlemleri yaparken de bir yorum dikkatimi çekti. Bu da PDA'mı? Galaxy S'in yanında oyuncak kalır diyordu. Şeytan dürttü ve Gsmarena'da bir karşılaştırma yaptım. Donanım olarak bariz bir üstünlük sağladığını görünce Samsung'u aradım ve Ağustos sonunda 1500 gibi bir ücretle geleceğini öğrendim. Arada 250TL fark vardı ama 2 telefonu da elime alıp inceleme fırsatı bulunca, bence bu farka değer diye düşündüm. Daha fazla bekleyemeyeceğimi anlayınca da 3-4 gün içinde paralel ithalattan bir telefonum oldu. Yani SGS, aylarca hayalini kurduğum telefondan 3-4 günde vazgeçirtti. Affet beni SE!  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

GT-I9000 Galaxy S 8GB Android 4.0.4  Rom: CyanogenMod 9-20120408  Modem: I9000XXJVK  Build No: IMM76D
Apple iPad 32GB Wifi+3G /IOS 4.3.1 (8G4) Jailbreak/Modem Firmware: 07.11.01
SE Xperia X1i: WinMo 6.5 / Android 2.3.3 Gingerbread CM7

Seo4Smf Tagleri:

Neden Samsung? Konusuna Ait Benzer Konular

samsung wave'in titresimi neden calismiyor???
arkadaslar,bir aylik wave'imin titresimi tum ayarlari yapmama ragmen calismiyor.neden acaba?servise de vermek istemiyorum.zil se... Devamı...

Gösterim: 714 - Yanıt: 4 - Başlatan:sezergv
Kies ile güncelleme neden gerçekleşmiyor....
Arkadaşlar merhaba, SGS me bu güne kadar kaç kere ROM yükledim sayısını hatırlamıyorum. Ancak şu lanet Resimlerin Görüntülenmesi... Devamı...

Gösterim: 2132 - Yanıt: 4 - Başlatan:xenitu
neden insanlar artık burayla ilgilenmiyor ki :s
hergün bakardım buraya yeni ne var die ama artık hiçbirşey yok :s Devamı...

Gösterim: 639 - Yanıt: 9 - Başlatan:hsn_bsr