CepKing Portal Son Konular:
Değerli ziyaretçiler davetiye kodunuz yok ise linkteki konuya tıklayarak üyelik alabilirsiniz tıklayınız.

Gönderen Konu: Nasil yasa nasil kanundur ben anlamadim burasi türkiye  (Okunma sayısı 322 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• Yönetici
  • *
  • Konu Sayısı: 146
  • 31 Mesajı Toplam
    38 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle

Blog sitelerine giriş yasağı
Blogger sitelerine giriş engeli
Google'ın popüler servisi Blogger'a erişim bir kez daha engellendi. Engelin nedeni ise, daha önce defalarca olduğu gibi, Digiturk tarafından yapılan itiraz.

02.Mart.2011,13:01:26

Diyarbakır 5. Asliye Ceza Mahkemesi, 14.01.2011 tarih ve 2011/156 D kararı ile erişimi engellenen Blogger, aynı nedenle daha önce de yasaklanmıştı. Blogger'da sayfa sahibi olan bazı kullanıcıların Spor TotoTürkiyeSüper Lig müsabakalarını kanun dışı olarak yayınlaması, yeni yasağın da nedeni.

Blogger'a erişimin yasaklanması, Google'ın diğer hizmetlerine erişim sağlamak isteyenler için bazı sorunları da beraberinde getiriyor. Arama konusunda bir sorun yaşanması beklenmiyor amaGoogleMaps, Google Earth ya da Google Translate gibi servislere ulaşmak ya yavaşlayacak, ya da imkansız hale gelecek.(Hürriyet)

Konuyu Beğendiyseniz Lütfen +1 Butonuna Tıklayınız !
Konuyu Paylaş:
  digg  slashdot  delicious  technorati  facebook  twitter  google  google
forum ve konu açma kurallarini mutlaka okuyun
Forumda uyelerle saygi ve sevgi
cercevesinde iletisim kurun
Forumda BÜYÜK HARFLE YAZİLAN MSJ VE KONULAR İKAZ EDİLMEDEN SİLİNİR
Baska formlardaki bilgileri copy paste yontemiyle buraya
Burdaki bilgileri oraya tasimak kisaca Çalinti yasaktir

• !!! Albay !!!
  • *
  • Konu Sayısı: 23
  • 44 Mesajı Toplam
    52 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
  • Tablet: Ipad 32GB Wifi+3G
  • Telefon Modeli: Samsung Galaxy S I9000
Nasil yasa nasil kanundur ben anlamadim burasi türkiye
« Yanıtla #1 : 02 Mart 2011, 22:40:41 »
Yasalar da o kadar büyük boşluklar varki. Digiturk, doğal olarak kendi haklarını korumak istemektedir. Burada Digiturk'u suçlamak en son yapılması gereken şeydir. Digiturk'ün yerinde biz olsak ne yapardık? Buradaki en büyük sorun kurunun yanında yaşın da yanması.

GT-I9000 Galaxy S 8GB Android 4.0.4  Rom: CyanogenMod 9-20120408  Modem: I9000XXJVK  Build No: IMM76D
Apple iPad 32GB Wifi+3G /IOS 4.3.1 (8G4) Jailbreak/Modem Firmware: 07.11.01
SE Xperia X1i: WinMo 6.5 / Android 2.3.3 Gingerbread CM7

• Yönetici
  • *
  • Konu Sayısı: 146
  • 31 Mesajı Toplam
    38 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 02 Mart 2011, 22:48:30 »
Ali abi zaten dijiturke bir sey demiyorum daha dogrusu diyemiyorum
Hani lafta turkiyede teknoloji soyle isterseler kapali telefondan yertespiti yaparlar
Yok pcnin uretim numarasini bile bulurlar vs vs hani  kim  acmissa blog sayfasini
Bulun niye millete eziyet ediyosun bu yasima geldim daha bir macin ilk yarisini bile
Seyretmedim  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Ben zaten giris yapiyorum heryere ben bu mantigi anliyamiyorum ulkemizde
Yurtdisinda nasil yapiyorlar bu isi  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
« Son Düzenleme: 02 Mart 2011, 22:50:33 Gönderen: naces »

forum ve konu açma kurallarini mutlaka okuyun
Forumda uyelerle saygi ve sevgi
cercevesinde iletisim kurun
Forumda BÜYÜK HARFLE YAZİLAN MSJ VE KONULAR İKAZ EDİLMEDEN SİLİNİR
Baska formlardaki bilgileri copy paste yontemiyle buraya
Burdaki bilgileri oraya tasimak kisaca Çalinti yasaktir

• !!! Albay !!!
  • *
  • Konu Sayısı: 23
  • 44 Mesajı Toplam
    52 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
  • Tablet: Ipad 32GB Wifi+3G
  • Telefon Modeli: Samsung Galaxy S I9000
« Yanıtla #3 : 03 Mart 2011, 09:40:17 »
Aynen dediğin gibi. Pireye kızıp yorganı yakmak böyle oluyormuş Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Herşey yasaya bağlı. Her istediğini, istediğin gibi yapamıyorsun. Pireyi öldürürseniz siz suçlu olursunuz. Yorganı yakmalısınız.  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Boşluklardan kastım buydu.
Bir de şöyle birşey var. Bugün hangi uydu ile ilgili forumlara, dergilere, internet sitelerine, kısaca yayın organlarına bakarsanız bakın. Mutlaka Card Sharing ilanları görürsünüz. Yok efendim aylık bilmem kaç liraya internet bağlantısı üzerinden yüzlerce şifreli kanal emrinizde diye. Yada bizden şu ethernetli uydu alıcısını alın 6 ay şifreli kanalları ücretsiz izleyin diye. Bunun yasal olduğunu kim iddia edebilir? Peki yasal değilse nasıl oluyor da böyle apaçık futursuzca ilanlar verilebiliyor? Yani o ilana "Yerli Platformlar kapsam dışındadır ve olmayacaktır, lütfen bu konuda ısrar etmeyiniz, üye olurken bunu göz önüne alınız" demek yasal işlem yapılmasına engel oluyor. Ama işin iç yüzü öyle değil. Hepsinde Digitürk olsun Dsmart olsun hepsi açık.
Bırakın Card Sharing'i uydu alıcı üreten firmalar bile cihazların yazılımlarına şifreleri açacak bölümler ekliyorlar. Eğer bir uydu alıcı alacaksanız işi biraz bilen birine sorduğunuzda size şu cihazı al, onun yazılımları devamlı güncelleniyor, tüm şifreli yayınları izlersin demiyormu?

GT-I9000 Galaxy S 8GB Android 4.0.4  Rom: CyanogenMod 9-20120408  Modem: I9000XXJVK  Build No: IMM76D
Apple iPad 32GB Wifi+3G /IOS 4.3.1 (8G4) Jailbreak/Modem Firmware: 07.11.01
SE Xperia X1i: WinMo 6.5 / Android 2.3.3 Gingerbread CM7

Seo4Smf Tagleri:

GoogleTagged - Etiketler

Nasil yasa nasil kanundur ben anlamadim burasi türkiye Konusuna Ait Benzer Konular

S8500XIJI1 en son cikan firmware nasil acaba?(eylul 2010)
arkadaslar samfirmware'in sitesinden S8500XIJI1 diye bir firmware cikmis,bunda turkce dil destegi ve herhangi bir farkli gelisme... Devamı...

Gösterim: 903 - Yanıt: 6 - Başlatan:sezergv
Iphone 4 4.2.1 jailbreak nasil yapilir ?
Iphone 4  4.2.1 jailbreak nasil yapilir ? Unlock degil sadece Jailbreak cydia kurmak yardimci olurmusunuz? Devamı...

Gösterim: 4030 - Yanıt: 12 - Başlatan:t-slim
GALAXY S'E TEMA NASIL YAPILIR ?
galaxy s'e nasıl tema yapabiliriz veya renkleri değiştirebiliriz. Theme studio veya theme creator gibi bir program aaradım andro... Devamı...

Gösterim: 2389 - Yanıt: 2 - Başlatan:kaya1545