CepKing Portal Son Konular:
Değerli ziyaretçiler davetiye kodunuz yok ise linkteki konuya tıklayarak üyelik alabilirsiniz tıklayınız.

Gönderen Konu: iPhone 5 hakkında bilinenler!  (Okunma sayısı 174 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• Kurucu Admin
  • *
  • Konu Sayısı: 112
  • Beğen butonlarına tıklamaktan çekinmeyin.
  • 21 Mesajı Toplam
    27 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
  • Telefon Modeli: I8910 HD
iPhone 5 hakkında bilinenler!
« : 03 Ekim 2011, 13:38:02 »

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapiPhone 5 hakkında bilinenler!

iPhone 5 hakkında şimdiye dek bilinenler!

Apple'ın iPhone 5 bombasını patlatmasına saatler kaldı. Peki onun hakkında şu an ne biliyoruz?

iPhone'un son hali iPhone 5, Salı günü iOS'un yeni sürümü iOS 5 ile beraber tanıtılacak. Ortaya tam olarak nasıl bir iPhone çıkacağını kimse bilmese de elimizde ona dair bir çok ipucu bulunuyor. İsterseniz merakla beklediğimiz iPhone 5'in üzerindeki sır perdesi kalkmadan önce, hakkında bildiğimiz şeylere son bir kez göz atalım.

Özellikler: iPhone'un iPad 2'deki gibi bir A5 çift çekirdekli işlemciye sahip olması bekleniyor. Bunun yanında cihaz, daha fazla RAM ve daha yüksek çözünürlüklü bir kameraya sahip olacak (kamerasının 8 MP olması muhtemel).

Bulunabilirlik: 4 Ekim'in yeni iPhone'un tek duyurulma tarihi olacağı düşünülüyor. Bir bilgiye göre 14 Ekim'de yeni iPhone'lar yurtdışında mağazalardaki yerini alacak.

iOS 5 hakkında bilinenler

Bilinen özellikleri: Geliştiriciler, iOS 5'in beta sürümünü birkaç aydır deniyorlar ve Apple da bazı yeni özellikleri tanıtmıştı. iOS 5'deki büyük değişiklikler arasında Mail ve Safari'deki yenilikler, Android'dekine benzer bir uyarı merkezi, Twitter entegrasyonu ve iOS cihazlarına özel anında mesajlaşma platformu iMessage bulunuyor.

Apple'ın bulut depolama çözümü de iOS 5'e entegre edilmiş bulunuyor. Bu sayede satın aldığınız müzikleri, uygulamaları ve kitapları tekrar indirebiliyorsunuz.

Sürpriz özellikler: Apple'ın bir özelliği iOS 5 beta'sından sakladığı düşünülüyor: iPhone'u sesle idare etme işlevleri.

Çıkış tarihi: Apple, önceki işletim sistemi yayınlama planlarını takip ederse iOS 5, yeni iPhone'dan birkaç gün sonra yayınlanabilir.

Kaynak: chip
« Son Düzenleme: 03 Ekim 2011, 13:40:28 Gönderen: Admin »

Konuyu Beğendiyseniz Lütfen +1 Butonuna Tıklayınız !
Konuyu Paylaş:
  digg  slashdot  delicious  technorati  facebook  twitter  google  google
Telefonun hoparlör sınırlarını zorlayan bir müzik : )  Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

• Editör
  • *
  • Konu Sayısı: 43
  • 20 Mesajı Toplam
    23 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
iPhone 5 hakkında bilinenler!
« Yanıtla #1 : 04 Ekim 2011, 01:37:03 »
Benim appledan beklentilerim ise bu çinde üretilmiş olan kılıflara benzer ise 6.3 mm kalınlığında bir telefon çıkacağı ki bu çok iddalı oluyor.A5 1 ghz olur büyük ihtimal ama keşke 1.2 yapsalar.3,7-4 inç arası birde ekran koyarlar.Muhteşem retina display ile çöznürlüğü 960.640 olsa bile 1080 etkisi yaratır(!).Arka kamerası herhalde 8 megapizel olur artık oluversin :DYeni olarak voice asistan özelliği olur nfc olursa güzel olur 4g desteği olsada olmasada bizde 4g olmadığı için bir önem teşkil etmiyor. 600 dolardan aşağıda olmaz bnce Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap/Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
GT-I9000 Galaxy S Android 4.0.4
[/tam

Seo4Smf Tagleri: iphone hakkında bilinenler 

iPhone 5 hakkında bilinenler! Konusuna Ait Benzer Konular

Iphone ve Galaxy S hakkında...
uzun araştımalar sonunda forumlarda okuduklarımı değerlendirerek iphone killer (iphone katili) denen galaxy s aldım.okuduklarım ... Devamı...

Gösterim: 2720 - Yanıt: 21 - Başlatan:ilkeras1
iPhone kafasına göre!
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapiOS 4.2.1 güncellemesinden sonra birçok iPhone 4 kullanıcıs... Devamı...

Gösterim: 326 - Yanıt: 1 - Başlatan:desx
Galaxy S ten Iphone 4 e geçenler.....
Son dönemde Galaxy S kullanıcısı olup ta iphone 4 e geçen arkadaşlar görüyorum. Ben eski (3g) iphone kullanıcısı idim. Şu anda G... Devamı...

Gösterim: 1587 - Yanıt: 8 - Başlatan:xenitu