CepKing Portal Son Konular:
Değerli ziyaretçiler davetiye kodunuz yok ise linkteki konuya tıklayarak üyelik alabilirsiniz tıklayınız.

Gönderen Konu: Galaxy S ve S 2 hakkında Samsung açıklaması!  (Okunma sayısı 493 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• Moderatör
  • *
  • Konu Sayısı: 338
  • 113 Mesajı Toplam
    146 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
Galaxy S ve S 2 hakkında Samsung açıklaması!
« : 18 Ekim 2011, 20:45:15 »

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapUzun zamandır açıklama yapmayan Samsung, Apple'ın yaptığı detaylı satış rakamı açıklamalarına sonunda bir cevap verdi. Samsung'un Galaxy S ve Galaxy S II isimli akıllı telefonları şu ana kadar toplam 30 milyon adet sattı ve bu satışın 20 milyonu Galaxy S'e ait. 2010 yılında piyasaya çıkan cihaz, Samsung'un ürettiği en çok satan akıllı telefon konumunda fakat 2011'in ilk çeyreğinde piyasaya çıkan Galaxy S II şimdiden 10 milyon adet satmış durumda ve bu miktar da Samsung'un tarihindeki en hızlı satış rakamı anlamına geliyor.

Tabii ki Samsung artık daha rahat ve rakibi olan iPhone 4S ile arasındaki farkları ortaya koyabiliyor. Samsung'un yaptığı bir istatistik çizelgesinde; Galaxy S II'nin gerçekte 4G bağlantısı olan WiMax'i desteklediğini, çok daha geniş bir ekrana ve takıp - çıkarılabilir bir pile sahip olduğunu, ayrıca yetmezmiş gibi rakibinden daha hafif olduğunu gözler önüne serdi.

Samsung cephesinde gözler artık 19 Ekimde kullanıcılara sunulacak olan Ice Cream Sandwich güncellemesine çevrilmiş durumda.

ChipOnline

Konuyu Beğendiyseniz Lütfen +1 Butonuna Tıklayınız !
Konuyu Paylaş:
  digg  slashdot  delicious  technorati  facebook  twitter  google  google
Samsung S8500 Wave - bada 2.0 XXKK7

Lütfen forumdaki konuları +1'leyelim.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Seo4Smf Tagleri: galaxy samsung hakkında açıklaması 

GoogleTagged - Etiketler

Galaxy S ve S 2 hakkında Samsung açıklaması! Konusuna Ait Benzer Konular

Samsung Galaxy S I9000 ve Yüklenecek Bütün Programlar Hakkında Detaylı Soru
Forumu bu gün keşfettim  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap . Saat 14:30 gibi kaydoldum ve şu ... Devamı...

Gösterim: 15198 - Yanıt: 1 - Başlatan:Dou3
Iphone ve Galaxy S hakkında...
uzun araştımalar sonunda forumlarda okuduklarımı değerlendirerek iphone killer (iphone katili) denen galaxy s aldım.okuduklarım ... Devamı...

Gösterim: 2720 - Yanıt: 21 - Başlatan:ilkeras1
Samsung Galaxy Ace S5830 Hakkında...
Herkese Selamlar, foruma yeni üye oldum.Adım Melih.Bu aralar Nokia N73'ümü satıp android bir telefon alma niyetindeyim.Uzun süre... Devamı...

Gösterim: 1721 - Yanıt: 7 - Başlatan:-SiLenCe.`