CepKing Portal Son Konular:
Değerli ziyaretçiler davetiye kodunuz yok ise linkteki konuya tıklayarak üyelik alabilirsiniz tıklayınız.

Gönderen Konu: Galaxy S ten Iphone 4 e geçenler.....  (Okunma sayısı 1587 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• Moderatör
  • *
  • Konu Sayısı: 12
  • 2 Mesajı Toplam
    2 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
Galaxy S ten Iphone 4 e geçenler.....
« : 17 Aralık 2010, 02:34:04 »

Son dönemde Galaxy S kullanıcısı olup ta iphone 4 e geçen arkadaşlar görüyorum. Ben eski (3g) iphone kullanıcısı idim. Şu anda Galaxy S kullanıyorum. Ancak Apple ın yeni canavarı iphone 4 e geçen ve daha önce Galaxy S kullanmış olan arkadaşların iki cihaz ile ilgili yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler.

Konuyu Beğendiyseniz Lütfen +1 Butonuna Tıklayınız !
Konuyu Paylaş:
  digg  slashdot  delicious  technorati  facebook  twitter  google  google
Samsung Galaxy S
Motorola XOOM MZ 601

• Baş Çavuş
  • *
  • Konu Sayısı: 8
  • i4 de gitti şimsi sıra sgs2 de :)
  • 1 Mesajı Toplam
    1 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
  • Telefon Modeli: GALAXY S2
« Yanıtla #1 : 17 Aralık 2010, 04:19:42 »
dostum benim için telefonda öncelikle önem arz eden şeylerin bir sıralaması var..ve bu sıralamada iphone bana göre önde ...gelelim şimdi bunlar neler ve nasıl önde ...baştan belirtmek isterim ki bunlar benim şahsi fikirlerim...

bunların en başından dokunmatik konusunda ki başarısı...şimdi bir çok arkadaş galaxy s  den oldukca memnunuz diyecekledir ama ben iphone dan daha memnunum mesela iki cihazda da 100 karakterlik bir metin oluştursam aynı süratte yazdığımı varsayarak konuşuyorum..iphone da % 5 hata ile yazarken galaxy de %10 gibi bir hatayla yazdığımı düşünüyorum..ve bu konu benim için önemli bir konu...bir diğer ayrıntı ise stabilik..malesef galaxy donanım olarak iyi bir cihaz olmasına rağmen bir türlü stabil bir rom çıkaramadı..yani jpu da bile (youtube a girmeme epostalarda karakter sorunları vs ..vs..) ama iphone bu konuda bana daha stabil geliyo.ve sarj konusunda da iphone daha başarılı bence...bunlar benim için ön sıralarda olduğundan ben iphone u tercih ettim..ama uygulama olsun oyun olsun ben android ve ios   arasında bariz bir fark görmüyorum ki bana kalırsa android in önünün daha açık olduğunu duşünüyorum ama kesinlikle daha zamanı var .... galaxy de çok memnun olduğum olaylardan birisi ekran kalitesiydi gerçekten bu kdar canlı bir ekrana sahip başka telefon daha görmedim..kamera olarakda çok güzel fotolar çekebiliyodu tabi gün  ışında..
(   flaş ışığı yok Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap  )..ve android de flaş player desteğini olmasına güzel ama benim için çok önemli değil yani youtube ve face de iki cihazda da video izleniyo sonuçta...

Sonuç olarak iphone geçmem de ki sebeb galaxy den memnun olmamam değil..Sadece iphone benim beklentilerim için daha uygun olduğuna karar verdim...

Herkese iyi forumlar dilerim umarım sana yardımcı olur dostum ..bunlar ilk aklıma gelen şeyler..
Konu ilerledikce farklı noktalar üzerinde de fikir paylaşımında bulunuruz..

« Son Düzenleme: 17 Aralık 2010, 04:23:46 Gönderen: tastan25 »

• Yeni Üye
  • *
  • Konu Sayısı: 0
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 19 Aralık 2010, 12:43:50 »
Beklentiler üzerinden ihtiyaçları belirlemek konusunda kesinlikle size katılıyorum. Ancak konu bir batarya değiştirme isteği gibi masum bir istek, yani telefonun bütün fonksiyonlarını ilgilendiren bir konuyu ele alırsak, iphone bu konudaki tabiri caiz se bir ameliyat geçirmek zorunda olduğu gerçeğini göz önüne alırsak galaxy S i tercih etmek için benim açımdan yeterli bir sebep olacağını düşünüyorum.

Yani bir iki özellikle üstün olabilir ama işin içine diyer özellikleri katarak düşündüğümüz de tercihin kesinlikle Galaxy S olacağı aşıkar bir durumda ortaya çıkıyor. Bir zamanlar bir arkadaşım bana şöyle söylemişti. 'Ben bir araba almak istediğimde sadece arabanın çakmak soketine bakarım. Eğer çakmak soketi çalışıyorsa bu araba benim için alınabilecek bir arabadır' derdi.

Samsung Galaxy S Yapım No.:Froyo.XWJS7 Anabant sürümü: I9000XXJPY Ürün Bilgi Sürümü: 2.2.1 Kernal Sürümü: 2.6.32.9 root@SE-5608 #1

• Teğmen
  • *
  • Konu Sayısı: 23
  • Yemişim elmayı :)
  • 14 Mesajı Toplam
    14 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
  • Tablet: Apple iPad 2 16Gb 3g (4.3.3 JB)
  • Telefon Modeli: Galaxy S
« Yanıtla #3 : 19 Aralık 2010, 12:58:43 »
Pardon ama İnsanoğlu biraz nankör bi varlık olduğu için iphone 4 alsa Galaxy S 'e Galaxy S alsa İphone 4'e Geçmek ister. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Yani bende şu an iphoneye özeniyorum ama eminim ki iphone alsam galaxy s e özenicem. İkiside birbirinden mükemmel harika cihazlar.

Samsung Galaxy S Android 2.3.6
Apple iPad 2 3g iOS 4.3.3 (JB)

• Baş Çavuş
  • *
  • Konu Sayısı: 8
  • i4 de gitti şimsi sıra sgs2 de :)
  • 1 Mesajı Toplam
    1 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
  • Telefon Modeli: GALAXY S2
« Yanıtla #4 : 19 Aralık 2010, 16:02:18 »
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Pardon ama İnsanoğlu biraz nankör bi varlık olduğu için iphone 4 alsa Galaxy S 'e Galaxy S alsa İphone 4'e Geçmek ister. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Yani bende şu an iphoneye özeniyorum ama eminim ki iphone alsam galaxy s e özenicem. İkiside birbirinden mükemmel harika cihazlar.

haklısınız hocam sanırım bende ki sıkıntıda bu Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Mesaj Birleştirildi:19 Aralık 2010, 16:04:13
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Beklentiler üzerinden ihtiyaçları belirlemek konusunda kesinlikle size katılıyorum. Ancak konu bir batarya değiştirme isteği gibi masum bir istek, yani telefonun bütün fonksiyonlarını ilgilendiren bir konuyu ele alırsak, iphone bu konudaki tabiri caiz se bir ameliyat geçirmek zorunda olduğu gerçeğini göz önüne alırsak galaxy S i tercih etmek için benim açımdan yeterli bir sebep olacağını düşünüyorum.

Yani bir iki özellikle üstün olabilir ama işin içine diyer özellikleri katarak düşündüğümüz de tercihin kesinlikle Galaxy S olacağı aşıkar bir durumda ortaya çıkıyor. Bir zamanlar bir arkadaşım bana şöyle söylemişti. 'Ben bir araba almak istediğimde sadece arabanın çakmak soketine bakarım. Eğer çakmak soketi çalışıyorsa bu araba benim için alınabilecek bir arabadır' derdi.

sizin içinde şunu belirtmek isterim söylediğiniz konuda haklısınız bir batarya değiştirmek sıkıntı haline gelebiliyo ama daha önce 1 sene kadar 3gs kullandım ve bataryada bir sıkıntılı ile karşılaşmadım hatta performans dan bile bişey kaybetmedi..
« Son Düzenleme: 19 Aralık 2010, 16:04:13 Gönderen: tastan25 »

Seo4Smf Tagleri:

GoogleTagged - Etiketler

Galaxy S ten Iphone 4 e geçenler..... Konusuna Ait Benzer Konular

Iphone 4 ile ilgili hersey
Sali gunu Itibariyla iphone 4 simkilitsiz olarak yurtdisindan abim tarafindan getirilecek insallah. Goruslerimi burada paylasaca... Devamı...

Gösterim: 3241 - Yanıt: 12 - Başlatan:lk1973
iphone deki uygulamalar galaxy de ... !!! ??
birşeyi merak ettim, iphone storydeki uygulamalar bizim galaxy S telefonumuzda çalışırm? Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilm... Devamı...

Gösterim: 1006 - Yanıt: 5 - Başlatan:120slim
Iphone ve Galaxy S hakkında...
uzun araştımalar sonunda forumlarda okuduklarımı değerlendirerek iphone killer (iphone katili) denen galaxy s aldım.okuduklarım ... Devamı...

Gösterim: 2720 - Yanıt: 21 - Başlatan:ilkeras1