dostum benim için telefonda öncelikle önem arz eden şeylerin bir sıralaması var..ve bu sıralamada iphone bana göre önde ...gelelim şimdi bunlar neler ve nasıl önde ...baştan belirtmek isterim ki bunlar benim şahsi fikirlerim...
bunların en başından dokunmatik konusunda ki başarısı...şimdi bir çok arkadaş galaxy s den oldukca memnunuz diyecekledir ama ben iphone dan daha memnunum mesela iki cihazda da 100 karakterlik bir metin oluştursam aynı süratte yazdığımı varsayarak konuşuyorum..iphone da % 5 hata ile yazarken galaxy de %10 gibi bir hatayla yazdığımı düşünüyorum..ve bu konu benim için önemli bir konu...bir diğer ayrıntı ise stabilik..malesef galaxy donanım olarak iyi bir cihaz olmasına rağmen bir türlü stabil bir rom çıkaramadı..yani jpu da bile (youtube a girmeme epostalarda karakter sorunları vs ..vs..) ama iphone bu konuda bana daha stabil geliyo.ve sarj konusunda da iphone daha başarılı bence...bunlar benim için ön sıralarda olduğundan ben iphone u tercih ettim..ama uygulama olsun oyun olsun ben android ve ios arasında bariz bir fark görmüyorum ki bana kalırsa android in önünün daha açık olduğunu duşünüyorum ama kesinlikle daha zamanı var .... galaxy de çok memnun olduğum olaylardan birisi ekran kalitesiydi gerçekten bu kdar canlı bir ekrana sahip başka telefon daha görmedim..kamera olarakda çok güzel fotolar çekebiliyodu tabi gün ışında..
( flaş ışığı yok
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap )..ve android de flaş player desteğini olmasına güzel ama benim için çok önemli değil yani youtube ve face de iki cihazda da video izleniyo sonuçta...
Sonuç olarak iphone geçmem de ki sebeb galaxy den memnun olmamam değil..Sadece iphone benim beklentilerim için daha uygun olduğuna karar verdim...
Herkese iyi forumlar dilerim umarım sana yardımcı olur dostum ..bunlar ilk aklıma gelen şeyler..
Konu ilerledikce farklı noktalar üzerinde de fikir paylaşımında bulunuruz..