CepKing Portal Son Konular:
Değerli ziyaretçiler davetiye kodunuz yok ise linkteki konuya tıklayarak üyelik alabilirsiniz tıklayınız.

Gönderen Konu: Fransa SFR -sınırsız internet paketli telefonun bağlantısını bilg. ile paylaşmak  (Okunma sayısı 519 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• Yüz Başı
  • *
  • Konu Sayısı: 44
  • 18 Mesajı Toplam
    23 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
  • Telefon Modeli: SGS

Fransız vodafon'u SFR telefonun internet bağlantısını bilg'da kullanılmasını istemediği için bir takım kısıtlamalar kullanıyor. Belki başka operatörler de bu tür saçmalıklar yapmış olabileceği için bu çözümü paylaşıyorum:

İnternet bağlantınızı bilgisayarınızla paylaştırınca boş sayfaların çıkması ya da chrome'da her sayfada 403 hatası almanız durumunda bu adımları deneyin:

bilgisayarınıza bir şekilde ya chrome ya da mozilla yüklemişsinizdir umarım, biri dahi yüklüyse yırttınız ama 2si de yoksa birinden birini en kısa sürede bir şekilde yüklemek zorundasınız.

chrome için masaüstünüzdeki chrome kısayolu'nun özelliklerine girin ve "Hedef" satırının sonundaki chrome.exe'nin yanına önce bir boşluk ardından

--user-agent="Mozilla/5.0 (Linux; U; Android 2.1-update1; fr-fr; GT-I9000 Build/ECLAIR) AppleWebKit/530.17 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Mobile Safari/53"

ekleyin. Chrome cep telefonunuzdaki browser gibi çalışacaktır.

Firefox 7.0.1 içinse User Agent Switcher adlı eklentiye ihtiyacınız var, mesaja eklidir. Bunu firefox'a sürükle bırak şeklinde çalıştırdıktan sonra sekmelerin yanındaki boşluğa sağ klikleyip özelleştir'e basıyoruz. Gelen listenin en altından User Agent Switcher'ı sekmelerin üst tarafına sürüklüyoruz. Bu sürükleyip bıraktığımız User Agent'ı aktive etmek için alt tuşuna 1 kere basıyoruz, dosya düzen görünümün en sonunda mavi nokta olarak karşımıza çıkacak, yanındaki küçük ok'tan iphone3.0'ı seçtikten sonra sayfalar açılmaya başlayacaktır.

Konuyu Beğendiyseniz Lütfen +1 Butonuna Tıklayınız !
Konuyu Paylaş:
  digg  slashdot  delicious  technorati  facebook  twitter  google  google
gamerzrom

organize 'nin Mesajlarını Beğenen 2 Kullanıcı: Admin (25 Ekim 2011, 13:28:29), desx (23 Ekim 2011, 11:09:48)
  • Yüz Başı
  • *
  • 18 Mesajı Toplam
    23 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
Sfr kullanicilari icin ek bilgi, tapatalk'u kullanabilmek icin program ayarlarindan 3g uyumluluk modunu tiklemeniz gerekmektedir.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

gamerzrom

• Kurucu Admin
  • *
  • Konu Sayısı: 112
  • Beğen butonlarına tıklamaktan çekinmeyin.
  • 21 Mesajı Toplam
    27 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
  • Telefon Modeli: I8910 HD
Güzel ve faydali bilgi ama internetin bu sekilde kisitlanmasi hos degil.

Telefonun hoparlör sınırlarını zorlayan bir müzik : )  Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Admin 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: desx (25 Ekim 2011, 16:34:58)
  • Yüz Başı
  • *
  • 18 Mesajı Toplam
    23 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
Cakallar bilgisayara baglantiyi vinn benzeri modemle sagliyorlar, tabi ki extra ucret karsiliginda.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

gamerzrom

organize 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: desx (25 Ekim 2011, 16:35:02)

GoogleTagged - Etiketler

Fransa SFR -sınırsız internet paketli telefonun bağlantısını bilg. ile paylaşmak Konusuna Ait Benzer Konular

telefonun unlocku silindi hic bir simi kabul etmiyorlütfen yardim
slm arkadaslar telefonun unlocku silindi hicbir karti kabul etmiyor kendim acmaya ugrasiyorum olmuyor nv_dosyasi eksik yaziyor s... Devamı...

Gösterim: 553 - Yanıt: 5 - Başlatan:romantikbay87
Telefonun Son Halini Bir Rom Gibi Yedegini alma
Slm Arkadaslar Bir sorum olacak.Begendiğimiz bir romu kendi program ve ayarlarını yaptıktan sonra bir rom haline getirebilirmiyi... Devamı...

Gösterim: 595 - Yanıt: 4 - Başlatan:fatcem
Wave 2 Telefonun kendi facebook uygulaması hakkında +kapanma !
Telefonun kendi facebook uygulamasından girdiğimde facebook videolarını izliyordum son bir kaç gün izlemek için tıklıyorum hiç b... Devamı...

Gösterim: 1477 - Yanıt: 2 - Başlatan:tavukum