CepKing Portal Son Konular:
Değerli ziyaretçiler davetiye kodunuz yok ise linkteki konuya tıklayarak üyelik alabilirsiniz tıklayınız.

Gönderen Konu: Eski dostlar yeni dostluklar tanıyalım tanışalım kaynaşalım  (Okunma sayısı 4345 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• Yönetici
  • *
  • Konu Sayısı: 146
  • 31 Mesajı Toplam
    38 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle

Evet arkadaslar forumdaki samimiyetin artması ve forumun sahibinin yanlız yoneticiler değil tüm sahiplenen üyeler olduğunu belirtmek adına ayrıca
Nasıl sosyal hayatımızda dostlarımız yakın arkadaslarımız olduğu gibi sanal alemde de böyle dostlukların olduğu ve hatta çok ileri derecede güven saygı sevgi ve yardımlaşma boyutlarına geldigini yaşayan ve herzaman buna açık olan biri olarak bu konuyu açmak istedim
Malesef  ülkemizde İNTERNET denince ilk akla gelen
Facebook msn ve youtube klasiklerinin ötesinde bilinçli kullanıcıların ayrılmaz yeri forumlardir bir çok kullanıcı burda yeni kimlikler oluşturur kendine
Kimi hayalet gibidir kimi binbir surat kimide 10 yildir
Aynı kullanıcı adını kullanır yeni üyeler yeni arkadaşlıklar yeni cihazlar ve yeni forumlarla sanal alem forumlarla gunceldir arkadaşlıklar dostluklar
Tanışmalar tartışmalar hiç bitmez benimsediğiniz forumlar evinizin bir odası gibidir
Buralarda paylaşım yapar yada fikir beyan ederiz teşekkürler bizi mutlu eder eleştiriler ciddiyete sevk eder Bir yazarın ressamın yada şairin şiiri gibi okundukta  bakıldıkca bundan haz alırsınız sizin de sanatınız konularınız msjlarinizdir
Ancak  malesef halen özeleştiri yapmak gerekirse
Forumlarda yazı yazmayı bilmiyoruz yani internetin
Alfabesini kültürünü öğrenmiyoruz sazanlama dalıyoruz ve bu aşamalar evresinde farklı kimliklerle
Ordan oraya savruluyoruz olgunluğa erisene kadar
Bir çok yerde huzursuzluklar çıkarıyor saçmalıyor salcaliyoruz neyse fazla filozofluk yaptım
Burda tanıdıklarımız ve tanisicaklarimizla vakit geçirelim ve bir birimizi daha iyi tanıyalım

« Son Düzenleme: 18 Mayıs 2012, 23:53:23 Gönderen: naces »

Konuyu Beğendiyseniz Lütfen +1 Butonuna Tıklayınız !
Konuyu Paylaş:
  digg  slashdot  delicious  technorati  facebook  twitter  google  google
forum ve konu açma kurallarini mutlaka okuyun
Forumda uyelerle saygi ve sevgi
cercevesinde iletisim kurun
Forumda BÜYÜK HARFLE YAZİLAN MSJ VE KONULAR İKAZ EDİLMEDEN SİLİNİR
Baska formlardaki bilgileri copy paste yontemiyle buraya
Burdaki bilgileri oraya tasimak kisaca Çalinti yasaktir

• Baş Çavuş
  • *
  • Konu Sayısı: 8
  • i4 de gitti şimsi sıra sgs2 de :)
  • 1 Mesajı Toplam
    1 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
  • Telefon Modeli: GALAXY S2
Eski dostlar yeni dostluklar tanıyalım tanışalım kaynaşalım
« Yanıtla #1 : 28 Aralık 2010, 04:28:55 »
naci hocam çok güzel aslında bana kalırsa bir o kadar da yerinde bir konu olmuş...dediğiniz gibi forumlar sanki evin bir odası gibi...bazen samimi ve sıcak dostluklar için vesile oluyor...tabi herşey saygı ve anlayış çerçevesinde...Malesef sizinde yine dediğiniz gibi bizim insanımızda forum kültürü tam yerleşmediğinden insanlar sadece ihtiyaçları olanı alıp bir daha da uğramıyorlar yada hiç bir paylaşımda bulunmuyorlar hep bana hep bana zihniyeti umarım  zaman bunu değiştirir...

kendimi de tanıtayım bu arada ismim mustafa 26 yaşındayım ve üniversite öğrencisiyim...

herkese bol paylaşımlı forumlar dilerim...bilgi paylaştıkça  kişiye değer ve saygı kazandırır inancındayım.

• Yönetici
  • *
  • Konu Sayısı: 146
  • 31 Mesajı Toplam
    38 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 28 Aralık 2010, 16:03:58 »
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

herkese bol paylaşımlı forumlar dilerim...bilgi paylaştıkça  kişiye değer ve saygı kazandırır inancındayım.

Evet Mustafa sen cihazını değiştirdiğin ve iPhone ile alakalı bir paylaşım olmamasına
Rağmen burayı takip ediyor ve yardımcı oluyorsun tebrikler
Vakit bulunca  iPhone ile alakalı kendi aramızda bir paylaşım bölümü
Acar bir birimize yardımcı olmaya çalışırız

forum ve konu açma kurallarini mutlaka okuyun
Forumda uyelerle saygi ve sevgi
cercevesinde iletisim kurun
Forumda BÜYÜK HARFLE YAZİLAN MSJ VE KONULAR İKAZ EDİLMEDEN SİLİNİR
Baska formlardaki bilgileri copy paste yontemiyle buraya
Burdaki bilgileri oraya tasimak kisaca Çalinti yasaktir

• Yönetici
  • *
  • Konu Sayısı: 338
  • 113 Mesajı Toplam
    146 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 28 Aralık 2010, 18:56:26 »
Adım Sercan, 21 yaşındayım, Naci abi sayesinde foruma dahil oldum, iyi ki de oldum, hayatımın her anında forum ile ilgili yapacaklarımı da programıma dahil ediyorum. Fizik bölümü öğrencisiyim.

Çok teşekkürler Naci abi, böyle bir konu hazırlaman çok iyi olmuş, güncel kalacaktır, sen merak etme Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Admin (Orçun abi) ve Naci abi ile sürekli iletişim halindeyim. Aydın abi, Naci abi ve Admin'imizin tecrübelerinden faydalanır, hemşehrim kont_26 ile de sürekli bilgi paylaşımında bulunur, renkdaş olduğumuzdan futbol sohbetleri eder ve hepsini çok severim.

Bu arada aFyon (a küçük, F büyük, sonuçta Apple o kadar düşünmüş i - P tasarımını : ) bölümü açılırsa hem üyelerimize daha iyi hizmet vermiş, hem de bu kadar çok kullanılan bir cihaz hakkındaki konu eksiğimizi gidermiş oluruz.
« Son Düzenleme: 28 Aralık 2010, 19:10:53 Gönderen: desx »

Samsung S8500 Wave - bada 2.0 XXKK7

Lütfen forumdaki konuları +1'leyelim.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

• Baş Çavuş
  • *
  • Konu Sayısı: 15
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 28 Aralık 2010, 19:06:15 »
Formu google dan buldum.
İlk olarak wave kullanıyordum.Birçok konuda bilgi sahibi oldum.
Daha sonra galaxy s e geçtim.Android hakkında hiç bir bilgim yoktu.Forumumuz sayesinde birçok şey öğrendim.Tüm destek veren arkadaşlara teşekkürü borç bilirim.Özellikle naces hocama çok teşekkürediyorum
 Bende elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum.Bu ay işlerimin yoğunluğundan dolayı  pek fazla ilgilenemedim.
Kendimi tanıtıyım:
Adım Uğur, 25 yaşındayım.Özel sektörde yöneticiyim.
Çokk fanatik ESKİŞEHİRSPOR Taraftarıyım Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Herkese iyi forumlar...

Samsung Galaxy Note

Seo4Smf Tagleri:

GoogleTagged - Etiketler

Eski dostlar yeni dostluklar tanıyalım tanışalım kaynaşalım Konusuna Ait Benzer Konular

Yeni tema!
Kendi yapmış olduğum, henüz ilk denemelerimden, adı dahi yok, Tema 2 Beta 1, şimdilik ekran görüntüsü ekliyorum, eleştirileriniz... Devamı...

Gösterim: 942 - Yanıt: 6 - Başlatan:desx
Yeni tema
Arkadaşlar yaptığım ve kullandığım temam. Farkli ikon stlerinden seçimlerle yapılmıştır. Pil ve sinyal gücü de seviyeye göre ren... Devamı...

Gösterim: 798 - Yanıt: 2 - Başlatan:cattr70
Eski klasikler sizin sectikleriniz
Eski klasikler yada daha once fazla duyulmamis yada sizin begendikleriniz paylasmak istediklerinizBenim favorilerim[youtube=425,... Devamı...

Gösterim: 889 - Yanıt: 0 - Başlatan:naces