CepKing Portal Son Konular:
Değerli ziyaretçiler davetiye kodunuz yok ise linkteki konuya tıklayarak üyelik alabilirsiniz tıklayınız.

Gönderen Konu: En Ucuz Hesaplı Cepten internet Paketi  (Okunma sayısı 2739 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• Çavuş
  • *
  • Konu Sayısı: 3
    • Profili Görüntüle
En Ucuz Hesaplı Cepten internet Paketi
« Yanıtla #10 : 01 Eylül 2011, 00:01:47 »

Vodafone hakkında iyi şeyler söyeleyemem. yaklaşık 1 ay önce sim kartımı değiştirdim.Sim kartımı değiştirmeden önce sim kartımın üzerinde hâla Telsim yazıyordu Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap ve internetim çok yavaştı buna istinaden yeni sim kart aldım ama hızım değişmedi. Bir videoyu 10 dk bekletiyor  8 sn izliyorum sonra bi daha 10 dk haydaa.. Müşteri hizmetlerini aradım bana ne deseler iyi adil kullanım kotanızı (100mb) aşmışsınız. Ondan önce Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap panelimden baktım daha 4.50 mb yazıyor. Çok saçma bakalım 9 ayın 3 e bitecek tekrar yükleyecem bakalım o zaman yine değişmez ise Turkcell... Kalite herkesin hakkı. Hakkatten de Turkcell bu konuda inanılmaz hızlı. Arkadaşımda var Turkcell marketten aynı uygulamayı aynı anda başlatıyorum onun ki 3 sn sürmüyor Vodafone daha %30 da 2 dk anca yükleyebiliyor.

Konuyu Paylaş:
  digg  slashdot  delicious  technorati  facebook  twitter  google  google

• Kurucu Admin
  • *
  • Konu Sayısı: 112
  • Beğen butonlarına tıklamaktan çekinmeyin.
  • 21 Mesajı Toplam
    27 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
  • Telefon Modeli: I8910 HD
« Yanıtla #11 : 01 Eylül 2011, 01:47:38 »
Malesef uygun fiyata kaliteli hizmet yok. Turkcell kaliteli fakat fiyatı abartılı.

Telefonun hoparlör sınırlarını zorlayan bir müzik : )  Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

• Baş Çavuş
  • *
  • Konu Sayısı: 27
  • 12 Mesajı Toplam
    15 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
  • Telefon Modeli: Galaxy S 2
Re: En Ucuz Hesaplı Cepten internet Paketi
« Yanıtla #12 : 01 Eylül 2011, 02:00:13 »
Kesinlikle türkcel telefonla çok uğraşan adama gelmez Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

• Çavuş
  • *
  • Konu Sayısı: 3
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 01 Eylül 2011, 16:16:35 »
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Kesinlikle türkcel telefonla çok uğraşan adama gelmez Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Aslında haklısın çünkü dediğin gibi 7/24 bu cihazla ile uğraştığımız için bize Turkcell bile yetmez Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Seo4Smf Tagleri: ucuz hesaplı cepten internet paketi 

GoogleTagged - Etiketler

En Ucuz Hesaplı Cepten internet Paketi Konusuna Ait Benzer Konular

iPad ucuz kaldı!
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapiPad belki Flash dosyalarını oynatamıyor olabilir ancak Wind... Devamı...

Gösterim: 327 - Yanıt: 0 - Başlatan:desx
Dünyanın En Ucuz Cep Telefonu!
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yapİngiltere’de faaliyet gösteren ve cep telefonu satıcısı olan... Devamı...

Gösterim: 395 - Yanıt: 0 - Başlatan:falcon_knife34
Avea yeni internet paketi
Avea kullanıcılarına müjde. Eskiden en fazla 250 mb lık paketler vardı 1gblık paketler gelmiş. 1 aylık olanı 9 lira. Yalnız ay s... Devamı...

Gösterim: 1222 - Yanıt: 4 - Başlatan:janus