CepKing Portal Son Konular:
Değerli ziyaretçiler davetiye kodunuz yok ise linkteki konuya tıklayarak üyelik alabilirsiniz tıklayınız.

Anket

Neden Samsung?

Fiyat performans değeri.
Tasarım.
Yazılım.
Donanım.
Samsung'u seviyorum Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Gönderen Konu: Neden Samsung?  (Okunma sayısı 1155 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• Yönetici
  • *
  • Konu Sayısı: 338
  • 113 Mesajı Toplam
    146 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
Neden Samsung?
« Yanıtla #5 : 03 Nisan 2011, 15:40:19 »

Bence de F/P ama bunu iyi bir tasarımla süslemesi de güzel ve ek olarak da zaten Samsung'u sevmiş oluyoruz Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Konuyu Paylaş:
  digg  slashdot  delicious  technorati  facebook  twitter  google  google
Samsung S8500 Wave - bada 2.0 XXKK7

Lütfen forumdaki konuları +1'leyelim.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

• Yeni Üye
  • *
  • Konu Sayısı: 0
    • Profili Görüntüle
Neden Samsung?
« Yanıtla #6 : 07 Nisan 2011, 13:32:13 »
Aydın durumu gayet iyi açıklamış, benim ekleyebileceğim tek şey son zamanlarda tasarım bakımından da çok güzel işler çıkarmakta müşteri memnuniyeti konusunda oldukça dişe dokunur yorumlar görmekteyim..

• Baş Çavuş
  • *
  • Konu Sayısı: 11
  • 2 Mesajı Toplam
    2 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
Neden Samsung?
« Yanıtla #7 : 10 Nisan 2011, 01:04:07 »
Bence de fiyat performans büyük bir etken ama piyasada rakibinin olmaması da bi diğer sebep diye düşünüyorum. nokia(üst segment için sayılmayabilir bile) ve iphone diyebiliriz. iphone zaten sürekli bariz pahalı. HTC ve motorola Türkiye piyasasına biraz daha yatırım yapsa biz tüketicilerin de yararına olur zannımca. kolay gelsin.

• Çavuş
  • *
  • Konu Sayısı: 4
  • 1 Mesajı Toplam
    1 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
Neden Samsung?
« Yanıtla #8 : 10 Nisan 2011, 20:37:41 »
İlk Samsung telefonum D500 dü Kendisinin bir tasarım efsanesi olması dışında söyleyebileceğim çok bir şey yok. Donanım açısından nedir ne değildir bilmem ama Samsung un kendi yazılımları tam bir felaket olagelmiştir hep (hala da öle sanırım). Akıllı telefon alırken öncelikli kriterim Android li olmasıydı. Galaxy S bana bunlar içinde en uygun olanı geldi fiyat/performans açısından. Galaxy s den önce 1 ghz işlemcinin esamesi bile okunmuyordu. İtiraf ediyorum 1 ghz işlemciye kandım ama mutluyum Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
« Son Düzenleme: 10 Nisan 2011, 20:45:08 Gönderen: aenesias »

GT-I9000 Galaxy S
MilkyS MOD
Based on 2.3.4 XXJVR
MilkyS.Core kernel (based on latest Talon-dev)]

• Yönetici
  • *
  • Konu Sayısı: 338
  • 113 Mesajı Toplam
    146 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
Neden Samsung?
« Yanıtla #9 : 10 Nisan 2011, 20:57:27 »
Esasen Samsung yazılımları şu anda çok beğenilen iOS'un arayüzünün çok benzerini kullanıyordu (E830, D900 vs.). Arayüz gerçekten hep güzel olmuştur Samsung cihazlarda, sadece telefonlarda da değil. Destek konusunda eksik kalıyordu Samsung sistem çalışması ise sorunlu değildi ancak artık Bada sayesinde destek de gelmeye başladı, Samsung kendini ilerletti ve sorunlu olmayan sistemine "akıllılık" özelliğini de kattı Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Arayüz de zaten dediğim gibi halen çok güzel.

Samsung S8500 Wave - bada 2.0 XXKK7

Lütfen forumdaki konuları +1'leyelim.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Seo4Smf Tagleri:

Neden Samsung? Konusuna Ait Benzer Konular

samsung wave'in titresimi neden calismiyor???
arkadaslar,bir aylik wave'imin titresimi tum ayarlari yapmama ragmen calismiyor.neden acaba?servise de vermek istemiyorum.zil se... Devamı...

Gösterim: 714 - Yanıt: 4 - Başlatan:sezergv
Kies ile güncelleme neden gerçekleşmiyor....
Arkadaşlar merhaba, SGS me bu güne kadar kaç kere ROM yükledim sayısını hatırlamıyorum. Ancak şu lanet Resimlerin Görüntülenmesi... Devamı...

Gösterim: 2132 - Yanıt: 4 - Başlatan:xenitu
neden insanlar artık burayla ilgilenmiyor ki :s
hergün bakardım buraya yeni ne var die ama artık hiçbirşey yok :s Devamı...

Gösterim: 639 - Yanıt: 9 - Başlatan:hsn_bsr