CepKing Portal Son Konular:
Değerli ziyaretçiler davetiye kodunuz yok ise linkteki konuya tıklayarak üyelik alabilirsiniz tıklayınız.

Gönderen Konu: Eski dostlar yeni dostluklar tanıyalım tanışalım kaynaşalım  (Okunma sayısı 4344 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• Baş Çavuş
  • *
  • Konu Sayısı: 8
  • i4 de gitti şimsi sıra sgs2 de :)
  • 1 Mesajı Toplam
    1 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
  • Telefon Modeli: GALAXY S2
Eski dostlar yeni dostluklar tanıyalım tanışalım kaynaşalım
« Yanıtla #5 : 28 Aralık 2010, 19:54:02 »

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Evet Mustafa sen cihazını değiştirdiğin ve iPhone ile alakalı bir paylaşım olmamasına
Rağmen burayı takip ediyor ve yardımcı oluyorsun tebrikler
Vakit bulunca  iPhone ile alakalı kendi aramızda bir paylaşım bölümü
Acar bir birimize yardımcı olmaya çalışırız

kesinlikle iphone bölümü açılmasından yanayım elimden geldiğince destek ve yardımda bulunmaya çalışırım....Güzel haberleri sizden bekliyoruz artık... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Konuyu Paylaş:
  digg  slashdot  delicious  technorati  facebook  twitter  google  google

• Yönetici
  • *
  • Konu Sayısı: 146
  • 31 Mesajı Toplam
    38 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 28 Aralık 2010, 21:50:29 »
Sercan koptum senin su a küçük F büyük olayına   Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Uğur yaw ben 2 yıl genc takımda futbol oynadım ama yok iste
Fanatiklik olmak istiyorum olamıyorum sözde fb liyim ama hikaye
Bundan sonra bende Eskişehir sporu tutucam  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Sercan bir ara beni bilgilendir bu takım hangi lig te kümede gurupta hernerdeyse  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Mustafa acalimda ben ikinci iPhone 4 dü aldım ilk aldığımda simlock vardı
Baktım çıkacağı yok gittim bu seferde 32 lik factory unlock aldım
Oda sansa 4.2 ile geldi jb yapamıyoruz bekleneceğim çıksa su jb
Acalım yavaş yavaş birseyler ayrıca elimde 16 lim iPhone de duruyo
İki tane cihaz oldu ilan adayımda satayım 10 gün kullandık pasaport kaydı var
Sizce kaça ilan acayım 1200 / 1250  arası geçiyor aklımdan fikriniz nedir
Çizik falan hiçbir sorun yok Apple Store poşetine kadar var fatura yok
Bir fikir verin

forum ve konu açma kurallarini mutlaka okuyun
Forumda uyelerle saygi ve sevgi
cercevesinde iletisim kurun
Forumda BÜYÜK HARFLE YAZİLAN MSJ VE KONULAR İKAZ EDİLMEDEN SİLİNİR
Baska formlardaki bilgileri copy paste yontemiyle buraya
Burdaki bilgileri oraya tasimak kisaca Çalinti yasaktir

• Baş Çavuş
  • *
  • Konu Sayısı: 8
  • i4 de gitti şimsi sıra sgs2 de :)
  • 1 Mesajı Toplam
    1 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
  • Telefon Modeli: GALAXY S2
« Yanıtla #7 : 28 Aralık 2010, 22:40:44 »
naci hocam aslını söylemek gerekirse söylediğiniz fiyatla ideal ..ama tam piyasanın kalbinden olaya bakmak isterseniz Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap sahibinden.com daki ilanları biraz inceleyin çok rahat bir fikir sahibi olursunuz...bu arada 4.2.1 için jb çıkmış tabi daha test aşamasında ve sadece mac için ama 10 güne stabil bşiler çıkar die sanıyorum malesef hala unlock yok ortalarda yani cihazı değiştirmemiş olsaydınız  hala unlock bekleyecektiniz..bu arada yeni iphonunuz hayırlı olsunn...Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Keşke fatura olsaydı işiniz kolaylaşırdı  birde şöyle bir sıkıntı var piyasada şimdi bizim cihazlar için bir polemik çıkardılar yaa hanii yok şebeke sorunu yok ekran sararması falan fıstık..işte ondan millet açılmış kutu almaktansa açılmamış almayı tercih ediyo..ama öyle tahmin ediyorum ki bahsettiğiniz fiyatlara müşteri bulabilirsiniz....

İphone bölümünü sabırsızlıkla bekliyorum ..Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

birde ben aradım ama bulamadım hani tapatalk diye bir uygulama var O.S ve ANDROİD için  ...forumları takip etmek ,mesaj yazmak vs.. için acaba bizim bu site de orası için uyarlana bilirmi direk cepten rahat rahata takip ederdik .. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap mesela tapatalktan xda açılıyo....
« Son Düzenleme: 28 Aralık 2010, 22:50:42 Gönderen: tastan25 »

• Yönetici
  • *
  • Konu Sayısı: 338
  • 113 Mesajı Toplam
    146 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 28 Aralık 2010, 22:59:15 »
Madem geyik bölümündeyiz o zaman her türlü konuşabiliriz Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Öncelikle Eskişehirspor'umuz hakkında yazılmış bir kitap var Naci abi, onu kesinlikle okumanı tavsiye ederim. Özgür Topyıldız'ın kitabı, gayet güzel anlatılmış herşey, tüm tarih. Bir La Liga takımı bir de Eskişehirspor dışında Avrupa'da (belki de Dünay'da) kurulduktan sonraki sezon en üst lige çıkan futbol takımı yok. Ardından Osmanlı İmparatorluğu misali bir gerileme dönemi ile malesef 2. lig B kategorisine kadar düşüyor ve haketmediğimiz yerlere geliyoruz. Ardından 2. Lig A kategorisine ve ardından Boluspor'u PlayOff finalinde yenip, Süper Lig'e çıkıyoruz. O günden bu yana Süper Lig'deki yeni dönemimizde 3. sezondayız. En son çıkışımızdan sonra ilk sezon 11., ikinci yani geçen sezon 7. bitiriyoruz ligi. Bu sezon çok kötü bir başlangıç yapıp 18 takımlık ligde 17. sıraya kadar geriliyor ancak sonra yükselişe geçip ilk yarıyı 11. sırada tamamlıyoruz. Şu anda dünden beri Antalya'da Eskişehirspor kafilesi kampta. Schalke 04 ve Werder Bremen gibi takımlarla hazırlık maçı yaptıktan sonra ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz kısmetse.

Sen de kabul edersen aramıza hoşgeldin Naci abi Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Amacım kesinlikle bir futbol  tartışmasına sebebiyet vermek değildir. Geyik bölümünde olduğumuzu tekrar hatırlatırım. Naci abinin sorusu üzerine kısaca bir bilgi verdim, herkese duyrulur Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Samsung S8500 Wave - bada 2.0 XXKK7

Lütfen forumdaki konuları +1'leyelim.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

• Yönetici
  • *
  • Konu Sayısı: 146
  • 31 Mesajı Toplam
    38 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 28 Aralık 2010, 23:28:19 »
Hmm tamam Sercan bundan gari Eskişehir sporluyum
Artık esantiyon bir mac bileti yollarsınız  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Mustafa evet jb haberlerini takip ediyorumda hem maclar için hemde
Beta versiyonu olduğu için beklemedeyiz ayrıca bazı sorunlar varmış
Bluetooth resetleme gibi diğer yöntemlede cihaz kapanıp açılınca jb gidiyor
Neyse beklicez bir müddet
Evet faturadan önce açık kutu fiyatı etkiler ayrıca sahibinden sitesini
Referans almıyorum alsam hiç satamam orda millet iyice uçuyor
Tek avantajım pasaport kayıtlı olması ben 1250 ye aldım 1200 e satsam
Kafi yada unlock çıkınca bu fiyata satarım

forum ve konu açma kurallarini mutlaka okuyun
Forumda uyelerle saygi ve sevgi
cercevesinde iletisim kurun
Forumda BÜYÜK HARFLE YAZİLAN MSJ VE KONULAR İKAZ EDİLMEDEN SİLİNİR
Baska formlardaki bilgileri copy paste yontemiyle buraya
Burdaki bilgileri oraya tasimak kisaca Çalinti yasaktir

Seo4Smf Tagleri:

GoogleTagged - Etiketler

Eski dostlar yeni dostluklar tanıyalım tanışalım kaynaşalım Konusuna Ait Benzer Konular

Yeni tema!
Kendi yapmış olduğum, henüz ilk denemelerimden, adı dahi yok, Tema 2 Beta 1, şimdilik ekran görüntüsü ekliyorum, eleştirileriniz... Devamı...

Gösterim: 942 - Yanıt: 6 - Başlatan:desx
Yeni tema
Arkadaşlar yaptığım ve kullandığım temam. Farkli ikon stlerinden seçimlerle yapılmıştır. Pil ve sinyal gücü de seviyeye göre ren... Devamı...

Gösterim: 798 - Yanıt: 2 - Başlatan:cattr70
Eski klasikler sizin sectikleriniz
Eski klasikler yada daha once fazla duyulmamis yada sizin begendikleriniz paylasmak istediklerinizBenim favorilerim[youtube=425,... Devamı...

Gösterim: 889 - Yanıt: 0 - Başlatan:naces