CepKing Portal Son Konular:
Değerli ziyaretçiler davetiye kodunuz yok ise linkteki konuya tıklayarak üyelik alabilirsiniz tıklayınız.

Gönderen Konu: Nexus S sahibinden.com'da  (Okunma sayısı 1818 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• Baş Çavuş
  • *
  • Konu Sayısı: 8
  • i4 de gitti şimsi sıra sgs2 de :)
  • 1 Mesajı Toplam
    1 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
  • Telefon Modeli: GALAXY S2
Nexus S sahibinden.com'da
« Yanıtla #5 : 27 Aralık 2010, 16:32:43 »

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
bence en büyük artısı nexus serisi olması yakın iletişim var nfc mi ne deniyo Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap onun dışında fark yok gibi ama dediğim gibi bnm için en büyük artısı nexus serisi olması

edit: yani google arkamızda Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

evet bana kalırsa da tek artısı google tam destek vermesi olur heralde...

ayrıca galaxy s in tasarımı bence daha göze hitap ediyor tabi bu göreceli bir durum ama Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Konuyu Paylaş:
  digg  slashdot  delicious  technorati  facebook  twitter  google  google

• !!! Albay !!!
  • *
  • Konu Sayısı: 23
  • 44 Mesajı Toplam
    52 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
  • Tablet: Ipad 32GB Wifi+3G
  • Telefon Modeli: Samsung Galaxy S I9000
« Yanıtla #6 : 27 Aralık 2010, 16:45:39 »
Ben böyle düşünmüyorum. Yeni cihaz alacak olsam kesinlikle bunu düşünürdüm. Ama SGS'i satıp almak bana mantıklı gelmiyor. Evet arkada Google var. Ama şu an Google'a bir ihtiyaç duymuyorum. İhtiyaç duyduğum zaman gerekeni yapmak bana daha mantıklı geliyor. Belki ihtiyaç duyduğum zaman Nexus S2 çıkmış olacak. Böylece 1 taşla 2 kuş vurulacak. Tabiki bu benim mantığım.  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

GT-I9000 Galaxy S 8GB Android 4.0.4  Rom: CyanogenMod 9-20120408  Modem: I9000XXJVK  Build No: IMM76D
Apple iPad 32GB Wifi+3G /IOS 4.3.1 (8G4) Jailbreak/Modem Firmware: 07.11.01
SE Xperia X1i: WinMo 6.5 / Android 2.3.3 Gingerbread CM7

• Çavuş
  • *
  • Konu Sayısı: 2
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 30 Ocak 2011, 00:49:07 »
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
bende galaxy i satıp almayı düşünüyorum Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap best elektronikten almıştım ama o 1600 demiş mesaj attım indirim yaparsa bende alırım belki Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
bende takas yapmayı planlıyorum galaxy S'i bukadar rom'la felan uğraşmak artık bir süreden sonra sıkıyor güncellemeleri direk vericeksen ver yoksa niye piyasaya sürüyosun...
ben güncellemeyi direk görmek isterim bide bu romlamı uğraşılmaz yaa...
bugün bi internet sitesinde inceleyen kişinin türkçe desteği yok yazdığını okudum  nedir bu işin aslı türkçe dil desteği gelmicekmi hiç ?
edit:sadece market son güncelleme ile türkçe oluyormuş...
« Son Düzenleme: 02 Şubat 2011, 01:25:02 Gönderen: Nick0tin »

• Yeni Üye
  • *
  • Konu Sayısı: 3
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 30 Ocak 2011, 01:40:37 »
sahibinden.com da bir kaç kişiye teklif sundum bakalım olumlu cevaplar gelicekmi...gelirse alır ve güzel bir video hazırlayıp siteye atmak gerek diye düşünüyorum Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

By By S8500 Wave
Welcome Welcome İphone 4  (=

Seo4Smf Tagleri:

GoogleTagged - Etiketler

Nexus S sahibinden.com'da Konusuna Ait Benzer Konular

Nexus S?
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapGoogle'ın Nexus One'da uğradığı başarısızlıktan sonra Nexus... Devamı...

Gösterim: 366 - Yanıt: 1 - Başlatan:desx
Nexus S beyazladı!
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapSamsung'un mutfağından çıkan ve Google'ın Android işletim si... Devamı...

Gösterim: 410 - Yanıt: 2 - Başlatan:desx
Sahibinden.com
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap     Sahibinden.com adlı sitenin android uygulaması, uygulam... Devamı...

Gösterim: 584 - Yanıt: 0 - Başlatan:uskudarli