CepKing Portal Son Konular:
Değerli ziyaretçiler davetiye kodunuz yok ise linkteki konuya tıklayarak üyelik alabilirsiniz tıklayınız.

Gönderen Konu: bada 2.0 ne zaman?  (Okunma sayısı 831 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• Moderatör
  • *
  • Konu Sayısı: 338
  • 113 Mesajı Toplam
    146 Kere Beğenildi
    • Profili Görüntüle
bada 2.0 ne zaman?
« : 23 Aralık 2011, 11:06:55 »

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapSamsung'un kendi işletim sistemi bada, uzunca bir süredir 2.0 güncellemesi ile adından söz ettiriyor. Kullanıcılar ise bada'nın 1.2 sürümünden memnun olsalar dahi 2.0 güncellemesinin yeniliklerinden faydalanmak istedikleri ve artık geciktiği konusununda hemfikirler. Peki güncelleme ne zaman geliyor?

İnternet ortamında ve sosyal ağlarda konuşulana göre bir çok dedikodu var. Samsung Fransa'nn Twitter'dan aktardığına göre bada 2.0 bu ay sonunda gelecekken, Samsung İtalya mart veya nisan ayından söz edince kullanıcılar öfkelendi. Net bir tarih henüz söz konusu değil ancak İtalya'nın verdiği tarihten sonra "bada 2.0'ı şimdi istiyorum" şeklinde bir imza kampanyası başlamış durumda. Bu imza kampanyasına Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap ulaşabilirsiniz.

« Son Düzenleme: 23 Aralık 2011, 11:08:37 Gönderen: desx »

Konuyu Beğendiyseniz Lütfen +1 Butonuna Tıklayınız !
Konuyu Paylaş:
  digg  slashdot  delicious  technorati  facebook  twitter  google  google
Samsung S8500 Wave - bada 2.0 XXKK7

Lütfen forumdaki konuları +1'leyelim.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

• Yeni Üye
  • *
  • Konu Sayısı: 0
  • CepKing.CoM
    • Profili Görüntüle
  • Telefon Modeli: samsung
bada 2.0 ne zaman?
« Yanıtla #1 : 16 Ocak 2012, 17:53:30 »
acaba bundan sonrası ne olur?

Seo4Smf Tagleri: bada zaman 

GoogleTagged - Etiketler

bada 2.0 ne zaman? Konusuna Ait Benzer Konular

Bada 1.2 kies'e ne zaman gelecek ...?
 Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap bir bilen var mı acaba...?  Resimlerin Görüntülenmesine İz... Devamı...

Gösterim: 2487 - Yanıt: 7 - Başlatan:halil45
Bada Geliştirici Olmak |Bada Oyunlarını editlemek | Nasıl yapılır? Yardım konsu
Nasıl yapacağım hiç bir fikire sahip değilim doğrusu şuanda wave telefonum yok bunları pcden yapmak istiyorum...Bu gidişle wavem... Devamı...

Gösterim: 1374 - Yanıt: 6 - Başlatan:trackmania-punqermojo
Zaman Gazetesi Android Güncelleme 18.04.2011
Zaman gazetesini cepten takip etmek isteyenler için,güncel versiyonda türkçe karakter sorunu giderilmiş foto ve video galeri ekl... Devamı...

Gösterim: 1482 - Yanıt: 3 - Başlatan:uskudarli